I vores organisation havde vi valgt at sætte fokus på ledelse med fokus på Ulrik Wilbeks seneste bog “Gå Forrest”. I forlængelse af dette valgte vi, at give alle vores ledende medarbejdere og filialdirektører denne bog i julegave, som så skulle følges op med et foredrag af Ulrik Wilbek. Jeg kontaktede derfor Anders Lindberg, som jeg har gode relationer til, og som jeg ved har et stort netværk til sporten om han ville formidle Ulrik Wilbek til et foredrag. Det lykkedes heldigvis med god hjælp fra Anders og jeg må sige at Ulrik Wilbek virkelig er en stærk inspirator med gode konstruktive input der sætter mange spændende tanker i gang – både i organisationen og for den enkelte medarbejder. Så jeg vil meget gerne anbefale Anders Lindberg, såfremt I skal bruge et foredragsholder til et foredrag i jeres virksomhed.

Jan Nyvang, Direktør, Sparekassen Kronjylland

I forbindelse med vores årlige event på skolen, hvor vi har en foredragsholder fra sporten og et løb for alle elever og ansatte, som vi kalder “løb mod kræften” tog vi kontakt til Lindberg Sport Event. Vi fik Rikke Nielsen, tidligere landsholdsspiller i håndbold som på en utrolig levende og sympatisk måde holdte et super foredrag om hendes liv med sygdommen kræft tæt på livet og sin karriere som spiller. Det levede til fulde op til vores forventninger og vi kan anbefale andre at få et foredrag med Rikke Nielsen og benytte Lindberg Sport Event som formidler af foredrag.

Bettina Tornby, Handelsskolen Ribe

Ved vores årlige generalforsamling er der tradition for at vi har besøg af en sportspersonlighed til et indlæg. I år valgte vi at kontakte Lindberg Sport Event, som har mange spændende sportspersoner at vælge imellem. Efter en god dialog med Anders Lindberg faldt valget på sportsjournalisten Henrik Liniger, som til fulde levede op til vores forventninger. Henrik har oplevet meget og har meget på “hjertet”, som han på en spændende og god måde får formidlet. Vi kan derfor anbefale Lindberg Sport Event som formidler af foredragsholder.

Birthe Steenberg, Helsingør Sport Union

Til vores årlige generalforsamling tog vi kontakt til Lindberg Sport Event omkring formidling af en foredragsholder. Valget faldt på Bent Nyegaard som på en gode måde gav vores et godt indblik omkring ledelse i sporten på en god og underholdende måde. Vi vil derfor gerne anbefale Lindberg Sport Event som en god partner omkring afvikling af foredrag, da det til fulde levede op til vores forventninger.

Lea Thorndahl Jakobsen, Nordvestjysk Erhvervsråd

Vi havde fået til opgave at arrangere en event dag for en gruppe af medarbejdere i Novo Nordisk. I den forbindelse kontaktede vi Lindberg Sport Event omkring en konferencier. I samråd med Lindberg Sport Event valgte vi at benytte Jimmy Bøjgaard til denne opgave. Jimmy Bøjgaard levede til fulde op til vores forventninger og han var med til at gøre dagen super god og mindeværdig for alle deltagere. Det har også været det store samtaleemne på arbejdspladsen i den efterfølgende uge. Så alt i alt en god oplevelse og vi kan derfor anbefale andre at benytte Lindberg Sport Event, såfremt I påtænker at afvikle en event og søger en konferencier til at “binde” jeres arrangement sammen.

Maria Munk, Adtomic udtaler

I forbindelse med afviklingen af vores ungdomsstævne i Bording havde vi ved Lindberg Sport Event bestilt Erik Rasmussen til foredrag for de gæstende klubbers trænere og ledere. Et foredrag med masser af oplevelser og anekdoter, der helt levede op til de forventninger, som vi havde. Vi kan derfor varmt anbefale andre at bestille en foredragsholder hos Lindberg Sport Event.

Jørgen Andersen, Bording IF / Pårup Kro Cup

Vores event blev som bekendt afviklet på Hotel Nyborg Strand og dagen forløb storartet med mange faglige indlæg og god networking. Richard Møller Nielsen ankom i god tid og havde en god snak med deltagerne inden han skulle på. Vores medlemmer var spændte og jeg hørt flere tale om – hvad skal der nu ske. Og så skal jeg ellers lige love for at det “Fynske Bøge Træ” som han selv kalder sig, rullede sig ud!!! Det gik over alt forventning. Richard fortalte fra tiden som hjælpetræner under Sepp Piontek og tiden frem til EM finalen 1992 i Sverige. Det var et MEGET oprigtigt foredrag, om Richards opture samt nedtur fortalt med en stor del humor og jeg skal ærligt indrømme at folk lå flade af grin mange gange. Det var SÆRDELES underholdende og kan varmt anbefales til andre.

Jesper Hemmet Ommer , GS Netværk

I forbindelse med Viborgs værtsskab, som arrangør af U21 i sommeren 2011 havde vi sammen med Lindberg Sport Event og Viborg Handel arrangeret et foredrag med Sepp Piontek og med Preben Elkjær i et suverænt samspil. Et foredrag der til fulde levede op til vores forventninger. De var begge i topform, så det blev lige så sjovt og underholdende som vi havde håbet på. Vi kan derfor klart anbefale at benytte Lindberg Sport Event som en medspiller, såfremt I påtænker afvikling af foredrag.

Erik Pedersen, Direktør Nykredit

Jeg havde et ønske om at lave en god og sjov aften for nogle af mine kunder. Jeg valgte derfor at kontakte Lindberg Sport Event omkring en foredragsholder, der kunne give mine gæster en sjov og underholdende aften. Valget faldt på Sepp Piontek og jeg må sige at det til fulde levede op til forventninger om at det skulle være en god aften – hvilke ikke mindst skyldes Sepps engagement. Jeg vil derfor gerne anbefale Lindberg Sport Event som er seriøs partner, hvis I påtænker at afvikle en event/foredrag.

Karsten Fyhn, Direktør, DanWest Feriehusudlejning

Til åbningen af Vildbjerg Cup har vi tradition for at byens bogmester forstår denne opgave. I år 2012 var det ikke muligt for borgmesteren at deltage. Vi valgte derfor at kontakte det lokale eventfirma Lindberg Sport Event om at finde en sportspersonlighed til at forestå årets åbningstale til Vildbjerg Cup. Lindberg Sport Event fik lavet en aftale med Jesper Grønkjær til denne opgave. Det kan siges let: Det var en Jesper Grønkjær i topform og det var et super populært valg for de mange unge spillere og ledere.

Vi kan derfor anbefale andre at benytte Lindberg Sport Event.

Jørgen Trankjær,, Kontorchef for Vildbjerg Cup

Hermed en udtalelse omkring vores foredrag med Erik Veje Rasmussen, som vi havde besøg af i forbindelse med et foredrag for vores frivillige i Norddjurs Kommune november 2012.

Vi er alle meget tilfredse med både indhold og Erik Veje som formidler. Han er rigtig god til at “nå” folk, så fokus holdes gennem hele oplægget. Der var mange gode vinkler mellem hverdagslivet og livet som træner, hvorved pointerne om “den gode træner / leder” blev mere tydelige. Nedenfor ses facebook opdateringer fra nogle af tilhørerne:

* Ret inspirerende og lærerigt, samt noget at tænke over, noget der virkelig kan bruges positivt til noget.    Erik Veje kan altså sige tingene så man forstår meningen med det !!! * Fantastisk foredrag fra Erik Veje Rasmussen om ledelse, følelser og vanvid – utrolig inspirerende!!

* Super godt – det sætter i hvert fald nogle tanker i gang!!

Anne Lyhr Kyed, Norddjurs Kommune

Jeg nåede at snakke med de fleste deltagere og alle syntes at det var et rigtig godt foredrag – og at Hans Brun Larsen var alle tiders som foredragsholder! Vi kan virkeligt spejle mange af de problemstillinger vi har stødt på til det Hans Brun Larsen fortalte om. Hans var god til at relatere vores indspil og spørgsmål til sine erfaringer fra fodboldens verden. Vi vil helt sikkert arbejde videre med Hans’ tanker og ideer, særligt om: – Hvordan vi skal udvælge talenterne – Hvordan vi bør veksle mellem instrukser/teori og praktiske øvelser/cases – Håndteringen af talenterne når vores program slutter og de skal tilbage til deres almindelig hverdag Jeg synes at fik meget ud af at vi var ca. 10 deltagere og at vi på den måde kunne have et dialogbaseret foredrag med Hans. Vi kan i hvert fald sagtens anbefale Hans Brun Larsen til andre og dit firma som en seriøs partner omkring foredrag.

Per Bybjerg Petersen, Codan Forsikring