Sportsforedrag

Det er en trend i erhvervslivet, på uddannelsessteder, institutioner, foreninger med flere at søge ny inspiration og læring fra sporten til netop DIN virksomhed. Lindberg Sport Event står klar med vejledning og rådgivning – så vi sammen finder den rette foredragsholder til netop DIN næste event.

Lindberg Sport Event tilbyder foredragsholdere der henvender sig til virksomheder, netværksgrupper, uddannelsesinstitutioner, offentlige organisationer, sportsklubber, foreninger, skoler med flere.

Jeg glæder mig til at modtage din henvendelse!
– Lindberg Sport Event

Firmaprofil og fakta

Med en solid erhvervsmæssig baggrund indenfor professionel fodbold i over 10 år og en frivillig indsats med foreningsarbejde indenfor fodbold og organisationsarbejde igennem flere år, har Anders Lindberg etableret Lindberg Sport Event, som tilbyderen lang række af de bedste og mest spændende sportspersonligheder fra den danske topsport til foredrag – Inspiration – Coaching fra det store netværk af personlige relationer, som jeg har opbygget igennem disse mange år.

Lindberg Sport Event har som sin firmaprofil, i forhold til andre booking og formidlings bureauer, det særlige kendetegn, at de tilknyttede personer, alle har eller har haft tilknytning til sporten og det er en bevidst foretningsstrategi og kendetegn, at Lindberg Sport Event “kun” ønsker personer med tilhørsforhold fra sporten.

Lindberg Sport Event
v/ Anders Lindberg
Åvænget 32
7480 Vildbjerg
E-Mail:
 lindberg-sportevent@mail.dk
Mobil: + 45 – 20 22 26 15

Hjemmesider:
www.lindberg-sportevent.dk
www.manager-shoppen.dk
www.fodboldfan-shoppen.dk

CVR. Nr. 32 48 06 16

Bankforbindelse:
Rinkjøbing Landbobank – Afdeling Vildbjerg
Bankkonto: 7670 – 0002797509

Erhvervsbaggrund
Fra 1997 – 2009 har jeg haft beskæftigelse indenfor professionel fodbold, som administrator og koordinator i 3 forskellige fodboldklubber: Herning Fremad/FC Midtjylland – Viborg F.F. & Silkeborg IF.

Fritid
Har været aktiv i foreningsarbejde i IF Fjorden – Vildbjerg SF, som formand,bestyrelsesmedlem, kampfordeler og ungdomstræner.

Har været aktiv fodbolddommer i mere end 25 år.

Har været aktiv i foreningsarbejde i Herning Fodbolddommerklub

som sekretær og kasserer.

Har i mere end 10 år siddet i udvalg i JBU og DBU – herunder
udvalget for DBUs fodboldskole.

Har DBUs basis træneruddannelse.

Har instruktør uddannelse fra Viborg Idrætshøjskole.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER HAR BRUG FOR RÅDGIVNING?