Rådgivning til spiller eller træner

Er du fodboldspiller og ønsker råd og vejledning til din næste spillerkontrakt uanset om det er i din nuværende eller måske kommende nye klub, stiller Lindberg Sport Event sig gerne til rådighed med erfaring og kompetencer med gode input til de forhold, som du som spiller skal være opmærksom på, således din spilleraftale bliver så optimal som mulig for dig.

Din faste løn udgør ofte “kun” en lille del af en aftale, som du skal være opmærksom på – der findes mange andre væsentlige forhold, som du som spiller bør være have med i overvejelserne i forbindelse med en ny aftale.

Er du på jagt efter nye udfordringer, er Lindberg Sport dig ligeledes gerne behjælpelig med at undersøge markedet i mit store netværk for et evt. klubskifte. Det kunne også være til en ny klub, der ønsker sig en spillende træner – hvis du som spiller overvejer at skifte din spillerstatus ud med et kombineret spiller/træner job.

Ligeledes stiller Lindberg Sport Event sig gerne til rådighed med gode råd og vejledninger til trænere, der er på vej til indgåelse af kontrakt med en klub. Det kunne jo værre at med lidt ekstra opmærksomhed og et godt råd med på vejen, at det er med til at sikre dig en god aftale med din nye klub.

Alle henvendelser behandles professionelt og med fuld diskretion.

I nogle tilfælde samarbejder Lindberg Sport Event med eksterne samarbejdspartnere omkring kontrakt- forhold.

Honorar aftales individuelt.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER HAR BRUG FOR RÅDGIVNING?