FOREDRAGSHOLDERE:

Gennem Lindberg Sport Event kan du booke foredragsholdere med vidt forskellige baggrunde. Klik på navnene herunder for at læse mere om de mange spændende personligheder til netop DIT forestående arrangement.

Har du ønske om en foredragsholder, som du ikke lige finder i de forskellige kategorier – så tøv ikke med at kontakte mig med dit ønske af foredragsholdere indenfor sport. Jeg har kontakt til endnu flere foredragsholdere end de viste indenfor sport, men nogle kan/må ikke stå på hjemmesiden af forskellige årsager.

Se vores foredragsholdere herunder:

MANGLER VI EN FOREDRAGSHOLDER ?:

Udover de nævnte foredragsholdere her på siden har jeg aftaler/kontakter til flere og du er velkommen til at rette henvendelse, hvis du har et ønske om en bestemt foredragsholder udover de der er præsenteret her på siden til jeres næste event som konferencier, ordstyrer eller oplægsholder til debat. Nogle journalister må IKKE fremgå/ være offentlig på min hjemmeside, som følge af deres nuværende ansættelses-forhold, men de må/vil gerne ud som foredragsholder, konferencier etc.Tøv derfor ikke med at sende din mail med din forespørgsel/ønske til

Lindberg Sport Event – tlf 9713 3615 / 2022 2615 – lindberg-sportevent@mail.dk

Lindberg Sport Event, Vildbjerg • 2015 Copyright © All Rights Reserved | design by pc-sos.dk