Tommy Poulsen:

Nuværende job:

Sportsredaktør ved Horsens Folkeblad.

Er kendt som den sportsjournalist i DK, der har den største samling af fodboldarkiver og andet sport tilsat en sportshukommelse og en fortælleevne der er helt unik.

TV – debattør

Bestil et foredrag med Tommy Poulsen

Civil-karriere:

Har været sportsjournalist og redaktør ved Horsens Folkeblad i en menneskealder. Dertil har Tommy en lang og gloværdig karriere som reporter ved mange af de største sportsbegivenheder igennem de sidste 20 år.

Foredraget handler om:

Tommy “Kuglepen” Poulsen vil give et indblik i sit lange live i sporten, hvor han har dækket flere EM-VM´er indenfor fodbold og nogle af de andre største sportgrene. Et foredrag fyldt med masser af oplevelser,sportshistorier og masser af anekdoter fra det “virkelige liv” i topsporten. Foredraget kan sammensættes efter ønske fra arrangør.

Varighed på foredraget:

Det er afsat 75-90 min til foredraget inklusive tid til debat og spørgsmål.

Ønsker du et foredrag med Tommy Poulsen:

Udfyld venligst formularen under kontakt og angiv gerne mulige dage til afvikling i bem. feltet.

Foredraget henvender sig til / Information:

Tommy Poulsen henvender sig til Foreninger – Klubber – Netværk – Skoler – Organisationer – Virksomheder.
Få en super oplevelse, hvor Tommy Poulsen kan fortælle med stor engagement om de mange oplevelser, som han har tilegnet sig ved at afdække topsporten på tætteste hold.
Det er også muligt at bestille Tommy Poulsen som konferencier / toastmaster ved sponsorarrangementer, sportsafslutninger, som speaker eller lignende.

Lindberg Sport Event, Vildbjerg • 2015 Copyright © All Rights Reserved | design by pc-sos.dk