Preben Elkjær:

Nuværende job:

TV kommentator
Tidligere klubejer, Direktør i mediebranchen og fodboldtræner i superligaen.

Bestil et foredrag med Preben Elkjær

Spiller/Træner-karriere:

Udlandsophold som professionel i Tyskland – FC Köln, Belgien i Lokeren og ikke mindst i Italien i Hellas Verona. Preben Elkær har spillet 69 A landskampe med 38 mål til følge og i 1984 blev Preben Elkjær kåret til årets spiller i Danmark. Er desuden optaget i fodboldens Hall of Fame.

Foredraget handler om:

Preben Elkjær vil i sit foredrag tage udgangspunkt i hans seneste bog fra 2013 “Mit liv som Elkjær”

Preben Elkær vil give deltagerne et unik indsigt i landsholdets storhedstid med masser af anekdoter, en masse oplevelser helt tæt på fra de år, hvor det Danske fodboldlandshold havde masser af succes og var med til at samle Danmark som nation. Dertil naturligvis også en masse om det at være professionel fodboldspiller på højeste plan med de forventninger – krav og den ledelsesstil som Preben har mødt i sporten/erhvervslivet. Preben er samtidig kendt for en stærk personlighed tilsat en høj grad af god humor, hvilket også kommer til udtryk i foredraget.

Foredraget foregår i interview form af journalisten Peter Sloth, som er forfatter af Preben Elkjærs bog. Det er obligatorisk at Peter Sloth deltager.

Varighed på foredraget:

Det er afsat 90-120 min til foredraget inklusive tid til debat og spørgsmål.

Ønsker du et foredrag med Preben Elkjær:

Udfyld venligst formularen under kontakt og angiv gerne mulige dage til afvikling i bem. feltet.

Foredraget henvender sig til / Information:

Preben Elkjær henvender sig til Virksomheder – Sponsorgrupper – Organisationer – Netværk. Det er også mulighed for at få et fælles foredrag med Sepp Piontek. Forhør venligst nærmere.

Lindberg Sport Event, Vildbjerg • 2015 Copyright © All Rights Reserved | design by pc-sos.dk