Line Baun Danielsen:

Nuværende job:

Studievært
Forfatter
Foredragsholder

Bestil et foredrag med Line Baun Danielsen

Civil-karriere:

Journalist siden 1988 indtil 2008 på TV 2 og andre medier med dækning af sporten som vært og reporter. Der kan bl.a nævnes OL – Tour de France – Ishockey og andre EM – VM mesterskaber i forskellige idræftsgrene.

Foredraget handler om:

Line Baun Danielsen holder foredrag om:

” At præstere det bedste hver dag”.

Foredraget sætter fokus på, hvordan du sætter dig op til at VÆRE PÅ, til at performe og udstråle energi, når deadline er lige om hjørnet, eller nervøsiteten over at skulle stå overfor en større forsamling stresser dig.

De fleste mennesker PERFORMER og ER PÅ hver eneste dag – på jobbet og i det private liv. Vi stiller store krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv. Ofte er det altafgørende, at du lykkes med din performance og kommunikation.

Grundfilosofien er, at der ikke er den store forskel på, om du står foran 1 million tv-seere, en generalforsamling eller familien derhjemme, når det handler om at præstere sit bedste og få sine budskaber igennem. Men hvorfor er nogle fantastiske til at være på, mens andre falder igennem ?

Her får du en samlet pakke af praktiske redskaber og teoretisk viden – og et indblik i hvordan livet ser ud bag kameraerne bl.a. op til de helt store live-events på TV.
AT VÆRE PÅ HVER DAG er et foredrag om mod, målsætninger, vilje og hårdt arbejde.

Varighed på foredraget:

Det er afsat 90-120 min til foredraget inklusive tid til debat og spørgsmål.

Ønsker du et foredrag med Line Baun Danielsen:

Udfyld venligst formularen under kontakt og angiv gerne mulige dage til afvikling i bem. feltet.

Foredraget henvender sig til / Information:

Line Baun Danielsen henvender sig til til Virksomheder – Netværksgrupper – Organisationer – Foreninger – Klubber. Derudover er Line Baun Danielsen en meget anvendt konferencier og/eller ordstyrer ved større arrangementer/event.

Lindberg Sport Event, Vildbjerg • 2015 Copyright © All Rights Reserved | design by pc-sos.dk